Najave

Ekonomska klinika organizira skup edukativnih predavanja „Akademija za OPG“

Ekonomska klinika, neprofitna organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, koji u suradnji s mentorima i vanjskim suradnicima pružaju pomoć građanima, neprofitnim udrugama te mladim i socijalnim poduzetnicima, po drugi put organizira „Akademiju za OPG“.Akademija za OPG je zamišljena kao obrazovni program za sve OPG-ove koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja prema poljoprivredi, o procesu apliciranja za sredstva iz EU fondova za male OPG-ove, pisanja poslovnog plana, efikasnog korištenja energenata, zadrugama i udruživanju te poticanju mladih na poduzetništvo u poljoprivredi.

 

Edukacije su besplatne, uz prethodnu najavu, i održavat će se u prostoru Ekonomskog Fakulteta u Zagrebu. Akademija je koncipirana kao set od tri odvojena predavanja, u sljedećim terminima: 13.1., 27.1 i 10.2 Prvo predavanje se održava u petak 13.1.2017.  od 17:00 u dv. 30  na temu „Povlačenje sredstava iz EU fondova za male OPG-ove i pisanja poslovnog plana,  Mjeru 4. Programa ruralnog razvoja“ Predavanje će održati konzultantsko poduzeće Genius Consulting (http://www.geniusconsulting.hr/).  Prijaviti se možete na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6OXOF45dCMzbNfqKNkAG120H18r7JIrfbldVnPL4DPr088A/viewform

 

Tražite posao...

Croatian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Yiddish