EKO-RAST - prvo hrvatsko mineralno gnojivoTvrka MULTI NATURA je proizvođač prvog hrvatskog ekološkog mineralnog gnojiva EKO-RAST po patentiranoj proizvodnji. To je jedinstveni proizvod, kako u Hrvatskoj, tako i šire (100% ekološki proizvod od proizvodnje, skladištenja i primjene). EKO-RAST bi mogao naći primjenu, vrlo uspješno, u sklopu urbanih vrtova.

 

 

EKO-RAST - ŠTO JE TO I KAKO DJELUJE?

 


 

EKO-RAST je mineralno ekološko gnojivo (poboljšivač tla), koje je bogato mikro i makro hranjivim elementima kojima se postiže visoki prinos te kvalitetni i zdravi plodovi bilja. Najzastupljeniji element je Silicij (56%).

 

Zbog velikog sadržaja SiO2 korisna uloga silicija EKO-RAST-a očituje se i po učvršćivanjem mehaničkih osnova biljaka:

 

 

EKO-RAST je čuvar hranjivih tvari u tlu: minerali EKO-RAST-a su stijenski, mikroporozni silikatni minerali. Zbog karakterističnih svojstva minerala EKO-RAST-a snažne ionske razmjene koja se sastoji od kristalne molekularne strukture značajne su u koristi različitih svrha poljoprivrede.

 

Poznati koprivnički inovator Branko Kesteli, izumitelj je proizvoda EKO-RAST, a tvrtka Multinatura nadalje razvija njegovu životnu preokupaciju.

 


 

MULTI NATURA d.o.o.

 

Jukićeva 8a 

 

10000 Zagreb

 

tel: 01-3041400

 

fax: 01-3041402

 

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.