Najave

Pobjednica natječaja Martina Straga
Pred hrvatskim farmerima je vrlo zahtjevna godina

8. Vinocom Zagreb Esplanade

Poslije uspjeha 2012. godine što je u brojkama: izlagača 255, posjetilaca: 8.000, akreditiranih novinara 236 od toga iz inozemstva preko 40, festival su doveli do vodeće manifestaciju u Hrvatskoj, pa i šire u domeni vina i gastronomije.

Zagreb međunarodni festival vina i kulinarstva održat će se 29.11.2013  i  30.11.2013 u hotelu Esplanade Zagreb. Festival će biti otvoren 29.11.2013 u 12 sati. Oba dana, petak i subota, festival je otvoren od 12 do 20 sati.

 

Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani.  Na festivalu će se prezentirati i degustirati vina, sljubljivati vino i hrana, održavati suvremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane.

U cilju veće promocije vina i gastronomije u gradu Zagrebu kod vodećih zagrebačkih ugostitelja pokrenuta je akcija predstavljanja vinara u njihovim objektima u tjednu održavanja festivala.

Tražite posao...

Croatian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Yiddish